Håkan Hellström = ett måste!

Det är svårt att ogilla Håkan Hellström, eller vad säger ni? Jag är ett stort fan och ska självklart gå på hans konsert nu i sommar! Det är en riktig happening som man som svensk medborgare vill vara med om! Det känns som att man måste vara med om det åtminstone en gång i livet och det ska jag vara med om nu om endast några månader!

Det är en slags speciell känsla just med denna artist då han har så mycket kärlek och glädje att ge till alla runt omkring sig. Det är verkligen en riktig kärleksgrej man ser och känner när man kollar på hans live-spelningar, så det ska bli urkul att gå dit!

Vissa konserter är mer värda än andra

Det finns vissa konserter i livet som är favoriter av ena eller andra anledningen och jag är nästan helt säker på att sommarens Håkan Hellström kommer att inta en av dessa platser i mitt hjärta!

Om ni har möjligheten att gå på en av de fyra konserterna på Ullevi så tycker jag att ni ska hoppa på den chansen direkt ni får chansen! Det är helt enkelt för läckert att tacka nej till. Kanske kan du inte ens hälften av låtskatten och kanske kommer du inte sjunga med i låtarna med ungdomstårar i ögonen, men det kommer fortfarande att vara en känsla som är värd mycket vad gäller upplevelse.

Texterna är magiska Jag vet att det är många med mig som är fascinerade av hans texter. De är ju verkligen underbara att lyssna på! Jag har köpt hans bok med låtarnas texter och det är en av de bästa ”poesi”-böckerna jag har hemma. Det är härligt att se och höra texter som dessa. Om man inte faller för en enda av dem så är det faktiskt lite konstigt, för de är riktigt bra!