Samma härliga rocksommar varje år, nu kombinerat med hälsosam träning

För oss som tycker att rock aldrig någonsin slutar vara det som gör livet värt att leva så är ju början av sommaren med Sweden Rock en fantastisk början på året, eller hur? Det är så perfekt att starta sin sommar i tält med andra som är precis som en själv! Ett rock-Mecka med mängder av kul människor med bra musiksmak som ser ut som en själv. Ganska kul, eller hur?

Man kan ju tycka att detta är nog, men icke! Vi har malmöfestivalen varje sommar där det alltid kommer både stora och mindre rock- och punkband som spelar och det är det perfekta sättet att hitta nya favoriter eftersom det är gratis också!

Vi kommer att spela där i år igen och det är lika kul varje gång vi blir tillfrågade om vi vill spela just där, för det var faktiskt där vi fick vår första stora spelning! Jag var ju lite mer blyg förr, så att gömma sig bakom trummorna när det var ett ganska stort publikhav framför scenen var skönt. Idag bryr jag mig inte längre, så nu är det bara att leverera när det är spelning, helt utan nervositet!

Allt blir lättare under sommaren!

Det är inte bara att det blir fler konserter tillgängliga under sommaren, utan deg är ju även så att allting annat bli lättare också! Att träna, hänga med kompisarna och allting annat blir så mycket lättare när man slipper regn och annan trist nederbörd som bara gör att det till och med är ett projekt att ta sig till kvarterskrogen.

Under sommaren kan man ju gå loss totalt och ta vara på allt som finns att fylla dagarna med och några folköl med polarna i parken är ju långt ifrån vad som gör en dag trist, eller hur? Det kan man sällan göra i november, liksom, så det är bara att passa på nu under de månader då det är någorlunda gött ute.

Min sommarträning

Som jag nämnde i förra inlägget har jag börjat träna lite. Jag har helt enkelt tröttnat på att va helt ur form varje sommar. Det är ju även då det kan vara roligast att ha lite form. Så nu kör jag som sagt hemmaträning med en pilatesboll, läs mer om dom här. Sen har jag även ett hopprep och så försöker jag jogga minst 2 mil varje vecka. Utöver det så tar jag alltid trapporna istället för hissen och så försöker jag promenera istället för att ta bussen, när jag har tid iaf!

Jag ser redan resultat av pilatesbollen, hopprepet och alla mil jag springer! Har gått ner 2 kg på en månad vilket jag tycker är en lagom och skön takt. Det ska ju inte gå för fort liksom 🙂

Hopprep och en pilatesboll är min sommarträning!