Repa, träna och allt det andra på en och samma dag

Ibland får man lite mer energi och då är det bäst att se till att använda den! Jag brukar passa på att både hänga med kompisarna, pojkvännen, repa bakom trummorna, träna lite och laga lite mat. Det är liksom lika bra att få allt undanstökat när det funkar, eller vad säger ni?

Jag gillar verkligen denna typ av dagar då det är så lätt att bli glad och få energi av en dag där man får in allting som man tycker om. Det blir lite som en födelsedag med allt det bästa man vet!

En riktigt härlig sommar!

guns_n_Roses

Det är ju så mycket kul som händer i sommar vad gäller konserter och annat, så det är bäst att ta vara på varenda stund! Guns N’ Roses kom i juni! Bara en sån sak! Spelar det någon roll att de är gamla nu? Kanske? Men som min pappa sa när jag tog upp just det problemet ”Varför ska de stackarna objektifieras bara för att de var vackra unga män under 80-talet? Det är väl musiken du vill höra?”.

Visst, pappa har rätt, men visst vill man se energin från Axl Rose på scenen? Visst vill man att rösten ska hålla? Visst vill man att Duff ska ha sitt vanliga hår istället för det där konstiga håret han har nu? Men det är nog ändå så att känslan av att få stå och vänta in att dessa gudar äntrar scenen och alla de intron som man kan på sina fem fingrar kör igång kommer vara det som gör att man kommer ihåg upplevelsen hela livet!

Sen har vi alla festivaler där det är lätt att hitta sina favoriter och det bästa med det är ju att man nästan alltid får en ny favorit! Att hitta ny musik och nya band är det roligaste som finns och det har inte att göra med att jag själv spelar i band, tror jag. Många av mina kompisar som inte spelar i band blir lika saliga av att upptäcka ny musik som jag blir, så det är nog bara ett brinnande intresse för musik som behövs!

Live eller skiva?

Visst är det så att det är lätt att fastna för ett band när man ser dem live? Visst är det också tvärtom så att vissa band verkligen gör sig bäst på skiva? Det är inte alltid lätt att veta vilket och man vill såklart att det ska vara så att de bans man gillar är bra på båda sakerna.

Jag tycker ett bra exempel på ett band som är bra live och på skiva är Turbonegro. Nu är det ju i och för sig längesen de la ner med originaluppsättningen av medlemmar, men när det begav sig så var det underbart kul att se dem live och sedan var det lika kul att komma hem och fortsätta lyssna på dem!

Hoppas att sommarens festivaler och konserter ger mig nya band att älska, det skulle vara så kul! Jag är nästan säker på att åtminstone ett nytt band kommer att komma in i mitt liv, så jag ser fram emot det!

Nej nu måste jag iväg och träna igen, hörs!