Sommarens soliga musikdagar är här!

Nu råkar det ju vara rock och punk som vi snackar mest om här, men trots det så finns det en massa annat som faktiskt förtjänar att omnämnas i sammanhanget. Då jag blivit lite äldre så har jag också blivit lite mindre nitisk och envis och börjat låta andra musikstilar komma in i livet och det är faktiskt ganska så spännande.

Nu har jag dock inte hittat något nytt som ger mig samma känsla och glädje än just punken och rocken, men jag kan i alla fall acceptera att man använder instrument och talang till annat!

Musik och träning är min grej!

Jag har faktiskt börjat träna lite…

Eftersom jag har blivit äldre har jag också börjat träna, trots att det väl var ett ganska long shot tidigare, men det är faktiskt kul! Ja, som ni ser så är det mycket man börjar med när man blir äldre, så det är bara att vara beredda, kids, för det kommer troligtvis att hända även er!

Träningen jag gör just nu är mest hemmaträning med bland annat en pilatesboll, hopprep och annat funktionellt. Billigare än att gå till gymmet iaf (även om det kan hända också…)

Sköna dagar

Vissa dagar är så sköna och trevliga på alla sätt och vis så man vill spara dem för alltid. Som musiker så kan jag ju göra just det och det är, som vissa av er vet, ganska många låtar som faktiskt handlar om just bra dagar. Nu har jag ju svårt att endast se dessa dagar som positiva eftersom jag vet att det kommer att komma en dålig dag snart, men det är väl just det som gör att låtarna blir så bra, eller vad tror ni?

Att liksom fortsätta vara arg trots att det är en bra dag bara för att man är ganska van vid det eftersom man valt att leva i en subkultur där man ser vad som är fel i samhället tycker jag är bra. Om man bara går omkring och lullar och är tacksam så kommer man ju inte så långt, utan då blir det ett gaska trist liv!

Åter till ämnet!

Att sommaren är här innebär ju massor av kul festivaler och konserter i allmänhet och det är alltid den bästa tiden under året. För allt egentligen. Eftersom jag är trummis så tränar jag ju ganska mycket bara av att repa och under våra konserter, så att musiker ofta är taniga har alltså fler orsaker än att vi inte äter så bra! Nu under sommaren kommer det att bli festival mat i stora mängder, så det blir väl okej, antar jag! Sweden Rock är det som är bokat än så länge, men troligtvis blir det några festivaler till!

Då jag har börjar acceptera mer och mer andra musikgenres så kommer jag faktiskt dyka upp lite då och då under sommaren på konserter som jag inte annars hade gått på och jag kommer att berätta om dem alla här för er! Det kommer bli galant att få en recension av hur Håkan Hellström klarar sig utifrån ett punkhjärtas perspektiv, så håll tillgodo och vänta ni bara!